Resultaten voor Impressies

 
 
Impressies
Synoniemen van impressie; ander woord voor impressie synoniemen.net.
emotie, ervaring, feeling, gevoeligheid, gewaarwording, idee, impressie, indruk, instinct, intuïtie, sensatie, vermoeden, voorgevoel indruk zn.: beeld, gevoel, idee, impressie, sensatie, suggestie, voorgevoel idee zn.: beeld, impressie, indruk, voorstelling. woordverbanden van impressie grafisch weergegeven. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek.
Wat is een impressie? Marketingtermen.nl.
Out of home. Producten en bedrijven. Radio en televisie. Technologie en ict. Ook wel: ad impression, banner view, vertoning of impression. Een impressie is een unieke vertoning van een banner, tekstlink of tekstadvertentie aan een bezoeker. Een banner kan meerdere keren worden worden getoond aan dezelfde bezoeker. Als er meerdere bannerposities op één pagina zijn, kunnen er ook meerdere bannerimpressies binnen één paginaweergave voorkomen. Gerelateerd aan impressie. Ontwikkel jezelf op het gebied van online marketing.
Nederlandse synoniemen van impressie, ander woord voor impressie.
Synoniemen van impressie. Puzzelomschrijvingen van impressie.: Cryptische omschrijvingen van impressie.: Men denke hierbij met ontzag aan de druk achterin. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Impressies.
Betekenis Betekenis Impressie. impressie.
impressio L indruk, invloed, uitholling; 1. het indrukken van het kinderhoofd in het bekken. de mate waarin, casu quo, de onderzoekende hand van de arts een uitholling van het lichaam van de patiënt veroorzaakt. anoniem 17 februari 2016. impressio L indruk, invloed, uitholling; 1. het indrukken van het kinderhoofd in het bekken. de mate waarin, casu quo, de onderzoekende hand van de arts een uitholling van het lichaam van de patiënt veroorzaakt. anoniem 17 februari 2016. Iedere enkele getoonde advertentie. Een pageview kan bestaan uit meerdere impressies, indien er verschillende advertentieposities op de pagina staan. Zie ook: Inventory. Fossiele indruk van een plant, de plant zelf is niet meer aanwezig. Betekenis van impressie toevoegen. Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik! Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom! Privacy policy Contact Change language. Wat betekent impressie? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord impressie. Je kunt ook zelf een definitie van impressie toevoegen. uitwerking die het heeft op gedachten en gevoel. impressio L indruk, invloed, uitholling; 1. het indrukken van het kinderhoofd in het bekken.
Impressies en vertoningen Bij AdWords en online adverteren.
Google Ads Tips. Prijzen nieuwe Google Ads campagne opzet. Prijzen maandelijkse optimalisaties Google Ads. Google Ads uitbesteden of zelf doen? Google Ads tips en uitleg. Google Ads diensten, ook in België. Beter vindbaar SEO. Prijzen SEO op projectbasis. Prijzen SEO per Maand. Prijzen SEO op adviesbasis. SEO uitbesteden of zelf doen? SEO met Resultaat Garantie. Google Analytics training. Training Google Ads. Training conversie verbetering. Algemene Internet Marketing training. Impressies en vertoningen bij online adverteren. Slim adverteren met Google Ads. AdWords tips en uitleg. Impressies en vertoningen bij online adverteren. AdWords impressies en vertoningen, uitleg en tips. Door Paul Haarman. In de wereld van online advertising spelen impressies en vertoningen een belangrijke rol. Zo ook bij Google AdWords. Hier ga ik dieper in op deze begrippen en natuurlijk geef ik een aantal bruikbare tips. Wat is een impressie?
Gratis Gratis woordenboek woordenboek Van Van Dale. Dale.
impr e ssie de; v; meervoud: impressies 1 indruk. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Impressie 10 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. de impressie zelfst.naamw. Uitspraak: mprsi Verbuigingen: impressies meerv. manier waarop je over iets of iemand denkt als je er nog niet veel over weet Voorbeelden: op reis in de tropen nieuwe impressies opdoen, De folder geeft een.
Advertentie impressie Marketingportaal Marketingportaal.
Het aantal impressies wordt vaak gebruikt bij banners op een website. Daar worden de kosten voor de advertentie vaak afgerekend op basis van het aantal keer dat de banner op de website is weergegeven impressies. Dit wordt ook wel aangeduid met CPM.

Contacteer ons